2010 m. gruodžio 19 d., sekmadienis

Dantų pastos

Mane, kaip pirkėją, pirmiausia domina paprastos kasdieninės prekės. Ar verta man pirkti iš NWA, kai tą patį galiu rasti parduotuvėje? Pradėjau ieškoti dantų pastos. Savo elektroninėje parduotuvėje radau jas 3, dvi su Aloe Vera ir vieną su sidabru.

Dantų pastų savybėmis mažai domiuosi, žinau tik, kad reikia vengti su fluoru, čia jo nėra, toliau domina tik kaina.

Aloe Vera Sensitive
Jautriems dantims iš parduotuvės geriausiai žinau Sensodyne, tai su ja ir palyginsiu. Sensodyne 100 ml kainuotų maždaug nuo 18 Lt ir daugiau, Aloe Vera apie 15, 90 Lt ir dar kita mėnesi sugrįš į sąskaitą nuo 0,4 Lt iki 2,9 Lt, priklausomai koks lygis pasiektas pagal marketingo planą. 

Pasidomėjęs alaviju radau, kad odontologijoje jis naudojamas jau seniai, gydo dantenų ligas, gingivitą, periodontitą, stomatitą, turi antibakterinių savybių.


MicroSilver Tooth Cream
Parduotuvėje pigiausia dantų pasta su sidabru radau už 38,51 Lt - 130ml, 75ml kainuotų 22,22 Lt, MicroSilver kaina 19,93 Lt ir nuo jos sugrįžta 0,52 - 3,62 Lt. MicroSilver bent 2,81 Lt pigiau.

Sidabras turi antibakterini poveiki, naikina virusus ir mikrobus bei padeda organizmui pašalinti jų išskirtus toksinus. 

Pastos kaip pastos, galima atmesti nuomonę, kad tinklinio marketingo kompanijose užkeltos kainos, atvirkščiai, šiek tiek net susitaupo. 


4 komentarai:

  1. Įdomu, kur čia tokią pigią dantų pastą su sidabru tik už 22,22 Lt galima rasti? Nes aš, kol neatradau NWA MicroSilver, naudodavau už 53 Lt.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Per google vienoje el. parduotuvėje radau, tai viena pigiausių, gal akcija buvo, šiaip jos brangesnės.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš taip pat ieškojau pastos su sidabru ir tuo metu pigiausias variantas buvo 45 Lt.Tai perkant iš NWA net be kliento nuolaidos ir tai pigiau gaunasi.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pastos kaip pastos, svarbiausia čia ne jos. Norėjau parodyti, kad ir tinklinio marketingo kompanijoje gali būti prekių be išpūstų kainų, kurias nusipirkti gali kiekvienas. Praėjo tie laikai, kai nuo galimybės pradėti MLM verslą atbaido prekių kaina.

    AtsakytiPanaikinti