2010 m. gruodžio 18 d., šeštadienis

Ar tikrai NWA taip lengvai dalina automobilius?

Vienas mano grupės narys kartą pasakė, kad negali kompanija taip lengvai dalinti automobilių. Vos už 15% lygį naujas 40 000 - 50 000 Lt. vertės automobilis, mes dar tikrai nebūsim tiek uždirbę. Kokia kompanijai iš to nauda? Ar nebus čia kokia afera?

Aš į tai žiūriu labai paprastai. Taip lengvai niekas nedalina, 3 metus, kol mokamas lizingas, automobilis priklauso kompanijai, o tik išmokėjus už jį visa sumą atitenka Jums. Jei kažkurį mėnesį bendra grupės apyvarta nesiekia 15% lygio, tenka lizingo įmoką susimokėti iš savo kišenės. Aišku pasiekus tokį lygį apyvarta turėtų tik kilti. O jei automobilis nereikalingas galima pasirinkti pinigus ir po 3 metų gausite sumą lygią automobilio vertei. Aferos čia nematau, jei duoda kodėl neimt?

40 000 Lt. padalinus iš 36 mėnesių gaunam 1 111 Lt., ne tokia jau didelė suma, jei nebūtų marketingo plane automobilių, paprasčiausiai daugiau uždirbtume. Toks atlygis lyginant su apyvarta vis dėl to atrodo per didelis, vadinasi kompanija mums duoda automobilį avansu. Kodėl?

Aš galvoju, kad tai labai protingai apgalvotas žingsnis. Per tuos 3 metus kol bus mokamas lizingas dauguma judės toliau į priekį ir tikrai neliks tam pačiam 15% lygyje, laikui bėgant viskas išsilygins.

Naujam žmogui pradėjusiam dirbti su šia kompanija automobilis ne tik malonus paskatinimas, tai kartu ir darbo priemonė, koks vadybininkas be automobilio? O žiūrint dar giliau tai ir įvaizdžio dalis. Graudu kada kompanijos vadybininkas atvažiuoja į susitikimą senutėliu Golf'u ir pasakoja apie rimtą verslą ir neribotas uždarbio galimybes. Ar Jūs tokiu patikėtumėt?

Automobilis gal ir avansu, bet tikrai ne už dyką, tai pakelia tinklinį marketingą į aukštesnį lygį. Naujai prisijungęs žmogus neprivalo laukti 3 metus, kol galės užsidirbti naujam automobiliui, atsikratyti seno Golf'o ir suteikti sau rimto verslininko įvaizdį, jis tai gali pasiekti per pirmus metus, o įvaizdis tokioje veikloje yra labai svarbus.


9 komentarai:

  1. Jei mano jaunystės laikais taip auto būtų dalinami tai kručiausi bernai ir net mergos eitų į tokią kompaniją.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gavus automobilį ant galinio lango užrašą "Šitą automobilį man uždirbo tinklinis marketingas" ir apačioje telefono numerį :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. NWA parduotuvėje mačiau kompanijos logotipus. Pasiekus 15 % lygį ir gavus naują mašinytę, būtinai užsiklijuosiu. Tegul visi mato kur aš dirbu ir iš kur ją gavau :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ką gi tas automobiliukas tikrai labai apgalvotas, šioj kompanijoj, tai ir motyvacija ir įvaizdis. Belieka tik skelbt varžybas, kas pirmas :D
    Aš čia tokią trumpą itoriją iš savo patirties, ji labai į temą manau :)
    Kai dirbau, parduotuvėj turėjom šilkinį kilimą už 9000 Lt, pačią pirmą dieną kai jį gavom su bendradarbėm paskelbėm varžybas, kuri jį parduos, taigi finalas toks, kad išėjom beveik visos į dekretines, atėjo naujokė ir po mėn darbo pardavė :D taigi nesnauskim ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. http://www.youtube.com/watch?v=bHdPFvaefkU

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kas nenori imti automobilio yra kitas paskatinimas: http://nwalt.blogspot.com/2011/02/55-eurai-per-menesi-uz-reklama-ant.html

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš jau geriau imsiu lizingu, nei lauksiu įtartinų dalybų.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveiki, turiu klausimą. Ar automobiliai lizingu be banko yra fantastika ar realybė? Kažkaip atrodo keistai, kad gali pasiimti paskolą be banko. Gal kas bandėte imti?

    AtsakytiPanaikinti
  9. Domina automobiliai issimoketinai su bloga kredito istorija. Ar kam teko pirkti automobilį su bloga kredito istorija? Ar labai skiriasi sąlygos nuo tokio tipo paskolų banke?

    AtsakytiPanaikinti