2011 m. sausio 14 d., penktadienis

Nuo ko pradėti? Kaip rasti pirkėjų ir partnerių?

Nuo ko pradėti? Kur ieškoti pirkėjų - partnerių? Su kokiomis prekių grupėmis dirbti? Tai dažniausiai užduodami klausimai. Prekių NWA yra daug, todėl dažnai daroma klaida bandymas dirbti su visa produkcija ir galvojimas, kad tuo sudominti galima visus. VISKAS yra NIEKAS. Jau iš anksto reikia žinoti kas bus Jūsų pirkėjai - partneriai. Kai yra aiškus tikslas lengva jį pasiekti.

Pirmiausia pasirinkite prekę ar prekių grupę su kuria Jums būtų maloniausia dirbti, kitas prekes palikite kaip papildomas. Surinkite kuo daugiau informacijos, palyginkite su konkurentų produkcija, žinokite visus savo prekės pliusus ir minusus. Būtinai išbandykite ir naudokite patys. Turite tikėti savo preke. Pas basą batsiuvį nieks neis siūtis batų.

Kur ieškoti partnerių? Turite nustatyti kokias problemas gali išspręsti Jūsų produktas, kuo gali būti naudingas, kokiai žmonių grupei jis įdomus? Kai nustatote kas gali būtu Jūsų pirkėjai, sužinokite viską apie Juos. Kuo jie domisi, kur renkasi? 

Pagal tokį principą nebūtinai pradėti nuo prekių ir po to nustatinėti, kam jos gali būti naudingos. Galima daryti atvirkščiai, pasirinkti tam tikrą žmonių grupę ir išsiaiškinti ko jiems reikia?

Pateiksiu keletą idėjų ir pavydžių. 

Nusprendėte dirbti su vandens filtrais, Jūsų pirkėjai - žmonės, kurių problema labai prasta vandens kokybė. Lieka nustatyti kuriuose miestuose ar rajonuose prasčiausias vanduo ir pateikti Jiems išeitį. Jei perką geriamą vandenį iš parduotuvės, parodyti kiek gali sutaupyti su vandens filtrais.

Pasirinkote gyvūnų maistą. Tuomet ir Jūs turėtumėte būti gyvūnų mylėtojas, rūpintis savo šuniuku ar kačiuku, sužinoti viską apie jų mitybą, mokėti palyginti įvairių pašarų sudėti, žinoti kitas augintinių problemas. Gyvūnų mylėtojai rinksis įvairiuose forumuose, šunų ir kačių parodose bei kitose vietose. Padėkite Jiems pasirūpinti savo augintiniais. 

Jei pasirinksite žmones kurie ypatingai rūpinasi savo sveikata, jiems greičiausiai bus įdomi Aloe Vera produkciją arba įvairūs maisto papildai.

Kiekvienai prekei yra pirkėjas, reikia tik pasirinkti su kuo norite dirbti, susikoncentruoti ir siekti tikslo.


2 komentarai:

  1. Manau, puikūs patarimai pradedantiesiems, nes iš pradžių iš tiesų nėra aišku nuo ko pradėti naujiems žmonėms.

    AtsakytiPanaikinti