2011 m. sausio 10 d., pirmadienis

Kaip parduoti nesiūlant pirkti?

Prieš tai rašiau kodėl nebūtina pardavinėti, o dabar kodėl reikėtų?

Priežastys yra kelios. Pirmiausia dėl didesnės apyvartos, kuo didesnė apyvarta tuo esame aukštesniame lygyje ir daugiau uždirbam. Tuo pačiu galima papildomai užsidirbti parduodant prekes 40% brangiau.

Kita, mano manymu svarbiausia, prekybos funkcija yra sudominimas. Parduodam prekes, kad ir už savikainą, po kiek laiko susisiekiam ir paklausiam ar patiko? Jei taip, pasiūlom registruotis, kad galėtų pirkti patys pigiau. Taip turim nuolatinį pirkėją, kurį supažindinę su visomis MLM galimybėmis galime tikėtis, kad jis pakvies dar ne vieną savo pažįstamą. 

Kaip parduoti nesiūlant pirkti? Dauguma nemėgsta pardavinėti, todėl Jiems turiu vieną labai paprastą patarimą. Susitikę su žmogumi, kuris manote galų kažką nusipirkti sakykite, kad darote užsakymą sau ir jei reikia galite ir jam tuo pačiu kažką paimti. Jei jam bus įdomu pradės klausinėti kokios prekės, kainos ir t.t. Taip ir Jūs nesijausit, kad kažką siūlot ir žmogus nejaus spaudimo pirkti, galvos, kad jam darote paslaugą.

Komentuokite ir diskutuojam apie pardavimus.



3 komentarai:

  1. Prie to paties dar galima pridėti kaip pasiūlyti papildomai užsidirbti?

    Jei klausit savo pažįstamo ar jis nori papildomai užsidirbti? Dažniausiai atsakys ne, nes taip dauguma žmonių reaguoja į visokius pasiūlymus.

    O jei paklausit ar jis pažįsta kas norėtų papildomai užsidirbti? Tiesiogiai nieko nesiūlysit ir jis pats pradės domėtis kokia čia galybė.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano nuomone, pasirinkus Jus dominančią kompaniją pirmiausia reikia jos prekes naudoti patiems tam, kad:
    1. realiai išbandyti reikalingą kompanijos produkciją (šampūną, kremą, kavą, džinsus, maistą gyvūnams ir kt.), kad žinotumėte, ką pasiūlyti žmonėms.
    2. aukštos kokybės produkciją naudoti labiau apsimoka nei iš Kinijos vežamas Maximos prekes, tuo labiau, kad nuo išleistos sumos kompanija dar sugrąžins Jums procentus.
    3. tokiu būdu grupės apyvarta didėja ir kiekvienas uždirba daugiau.

    Manau, kiekvienas sau turėtų atsakyti į klausimą, kodėl Jūsų klientas turėtų pirkti prekę, kurios Jūs pats neperkate?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pritariu Astai, Kodėl klieantas turi pirkti prekę, kuriuos Jūs net pats neesate išbandęs? Norint kažką pasiūlyti, reikia žinoti ką siūlai.

    AtsakytiPanaikinti